Baumit Sistemul Duo

este solutia perfecta care asigura protectia casei tale si pune in valoare personalitatea fatadei.
El se rezuma la calitate inalta si investitii minime, astfel alegind produsele din gama Duo iti este garantata protectia casei tale atit de factorii naturali, cum ar fi algele, mucegaiul si murdarie, atit si de solicitarile mecanice (lovituri, fisuri,etc.).

5 MOTIVE PENTRU A ALEGE SISTEMUL DUO

 • POTRIVIT PENTRU PLACI TERMOIZOLANTE

 • REZISTENTA LA INTEMPERII

 • APLICARE USOARA SI RAPIDA

 • FATADA DURABILA

 • EXCELENT RAPORT PRET – CALITATE

schema sistemului baumit duo
 1. Adeziv DuoContact (lipire)
 2. Polistiren ProTherm
 3. Dibluri
 4. Plasa DuoTex
 5. Adeziv DuoContact (armare)
 6. Grund UniPrimer
 7. Tencuiala DuoTop

COMPONENTELE SISTEMULUI:

Baumit DuoContact

Baumit DuoContact
Adeziv mineral pulverulent pe baza de ciment pentru lipirea, spacluirea si inglobarea plasei din fibra de sticla pentru sisteme termoizolante. Produs verificat conform agrementului tehnic national. Aderenta foarte buna la suport, flexibilitate ridicata, lucrabilitate excelenta, permeabil la vapori, rezistenta la soc foarte buna, impermeabil, cu aplicare usoara, manuala si mecanizata.

Baumit ProTherm

Baumit ProTherm
Placi termoizolante din granule de polistiren expandat, clasificat ca polistiren de fatada, pentru sistemele de termoizolatie Baumit EPS. Abateri reduse de planeitate, fara contractie, ignifugat, rezistent la factorii climatici.
Format: 50×100 cm, Grosimi: 5,8,10,12,14,16,18,20 cm
Conductivitate termica: λ = 0,041 W/mK

Baumit XPS TOP P SF

Baumit XPS TOP P SF
Polistiren extrudat rugos XPS TOP P SF pentru soclu.
Plăci striate de polistiren extrudat cu muchii cu falt (SF), pentru termoizolarea zonei de soclu.
Format: 126,5 x 61,5 cm, Grosimi: 3,4,5,6,8,10,12,14,16,18 cm
Conductivitate termică λ = 0,035 W/mK.

Baumit UniPrimer

Baumit UniPrimer
Grund gata preparat pe baza de rasini sintetice. Punte de aderenta si egalizator de absorbtie pentru obtinerea unei coloratii uniforme a straturilor de finisaj si hidrofobizarea suplimentara a suportului.

Baumit DuoTex

Baumit DuoTex
Plasa din fibra de sticla rezistenta la mediu alcalin. Fibre din sticla (cu strat de SBR = stirol-butadiena-rubber). Pentru armarea straturilor de adeziv de spaclu Baumit, in cadrul sistemelor termoizolante. Verificata la tractiune conform ETAG 004.

Baumit DuoTex

Baumit DuoTex
Tencuiala decorativa in strat subtire, gata preparata, in structura striata sau periata, pentru exterior. In tencuiala DuoTop se folosesc pigmenti reci, care asigura: rezistenta fatadei la razele ultraviolet, pastrarea culorii initiale si o mentenanta redusa. Produs verificat conform cu standardul european SR EN 15824 si in sistem in conformitate cu ETAG 004 – Ghidul european de agrementare a sistemelor termoizolante.

Tehnologiile avansate si experienta in domeniu au permis crearea unui sistem puternic si sigur, care iti garanteaza durabilitate in timp la un pret accesibil.