TERMOIZOLAREA FATADEI

Termoizolarea fatadei este investitia corecta, ce reduce costurile energetice pentru incalzirea si racirea locuintei. Unele statistici arata chiar pina la 70% reducerea pierderilor de caldura, la termoizolarile executate corect tehnologic si standartizate. Termoizolarea presupune armonizarea climatului interior a locuintei dumneavoastra, izolind-o termic si fonic de factorii exteriori.
Daca planificati o termoizolare eficienta, suntem gata sa va ajutam, doar solicitati un apel sau contactati-ne.

TERMOIZOLAREA FATADEI

Este solutia perfecta pentru economiile din viitor legate de locuinta dumneavoastra, inclusiv si posibilitatea de finisare decorativa, ce ii va da o noua stralucire fatadei si individualitate, si o va proteja dea lungul anilor de intemperiile ce afecteaza constructia. O casa izolata cu polistiren sau vata minerala are peretii protejati de ciclurile inghet/dezghet, pierderile de caldura se reduc substantial, iar vara temperatura din interior este mentinuta in limitele confortului termic.

termoizolarea fatadei moldova
termoizolarea fatadei moldova

Avantajele unei termoizolari cu placi de polistiren:

  • Inlaturarea condensului de pe suprafata interioara a constructiei si prevenirea aparitiei mucegaiului;
  • Inlaturarea poluarii fonice a spatiului izolat;
  • Imbunatatirea aspectului fatadei cladirii;
  • Costuri reduse atit pentru materiale, cit si pentru manopera;
  • Placile de polistiren au o greutate redusa si nu afecteaza structura de rezistenta a cladirii;
  • Aplicabilitate usoara;
  • Reducerea facturilor la intretinere; etc.

Pentru a simti eficienta deplina a unei termoizolatii, ea trebuie sa fie executata conform tehnologiei, si mai exact sa fie compusa din urmatoarele elemente:

1.Adeziv
2.Polistiren
3.Dibluri
4.Plasa
5.Adeziv
6.Grund
7.Tencuiala decorativa

termoizolarea fatadei moldova

Fatade a blocurilor locative

Experienta noastra in domeniu ne permite sa finisam constructii de volume mari, blocuri locative, complexe rezidentiale, constructii civile si industriale, etc.

Case individuale

Este ramura la care muncim mai mult de 10 ani, si putem oferi o gama larga de finisaje in dependenta de preferintele dumneavoastra.

Rezultatul final al unei termoizolatii depinde, in proportie de 40%, de calitatea executiei. Asta inseamna ca experienta si priceperea celui care executa lucrarea conteaza aproape la fel de mult ca si calitatea produselor folosite.

Daca doriti o termoizolare eficienta, fara a va implica in procesul de executie, noi suntem gata sa va ajutam, doar solicitati un apel sau contactati-ne.

Termoizolarea fatadei in Moldova, de compania Termoart - Lux casa, fatada, baumit
Termoizolarea fatadei in Moldova, de compania Termoart - Lux casa, fatada, baumit