Baumit Sistemul Star

este sistemul termoizolant ce asigura solutia perfecta. Acesta ofera cea mai buna gama de produse Baumit si garanteaza familiei tale o viata placuta si confortabila. Termoizolarea casei este economica si protejeaza mediul. Mai presus de toate vei avea siguranta ca ai facut investitia corecta, trainica, pe viata. Totodata, utilizând sistemul Baumit Star ai posibilitatea de a-ti pune in valoare designul fatadei. Culorile si structurile paletarului Baumit Life ofera casei tale un aspect individual si elegant.

MOTIVE PENTRU A ALEGE SISTEMUL BAUMIT STAR

 • POTRIVIT PENTRU TOATE TIPURILE DE PLACI TERMOIZOLANTE
 • SIGURANTA SI CONFORT
 • REZISTENTA SUPERIOARA
 • APLICARE USOARA SI RAPIDA
 • FATADA DURABILA
 • MENTENANTA MINIMA
Componenta sistemului Baumit Star
 1. Adeziv StarContact (lipire)
 2. Polistiren Grafitat StarTherm
 3. Dibluri (pentru inaltimi mai mari de 15m)
 4. Plasa StarTex
 5. Adeziv StarContact (armare)
 6. Grund PremiumPrimer
 7. Tencuiala SilikonTop / NanoporTop

Inima Sistemului Baumit Star este Baumit StarContact. Acest adeziv alb si masa de spaclu combina proprietatile celui mai de incredere adeziv cu proprietatile elastice ale stratului de armare. Aderenta ridicata si elasticitatea il recomanda pentru orice tip de placa termoizolanta indiferent daca este EPS, XPS, Vata Minerala, Spuma Fenolica XS W022. Baumit StarContact lipeste fiecare placa termoizolanta intr-un mod fiabil in noua tendinta fara dibluri si incorporeaza plasa de fibra.

COMPONENTELE SISTEMULUI:

Baumit DuoContact

Baumit StarContact White
Adeziv alb si masa de spaclu pe baza de ciment de inalta calitate pentru Sistemul Termoizolant Baumit Star, indeplineste toti parametrii ghidului de agrementare european ETAG 004. Foarte elastic, extreme de rezistent la intemperii si umiditate, usor de prelucrat si cu o durata lunga de exploatare. Utilizabil in conditii meteorologice dificile in timpul aplicarii (temperatura scazuta, umiditate ridicata) si in timpul perioadei de exploatare (cladiri inalte, cladiri situate in zone afectate de vant puternic si conditii meteorologice extreme). Recomandat pentru lipirea placilor termoizolante pe suporturi minerale (beton sau suporturi dificile), placile termoizolante de tip: XPS-TOP P SF, StarTherm etc.

Baumit ProTherm

Baumit StarTherm
Polistiren expandat grafitat pentru fatada
Placi termoizolante de fatada pe baza de polistiren expandat grafitat de culoare
gri-argintiu cu proprietati termoizolante imbunatatite. Parte componenta a sistemului
termoizolant Baumit Star.
Format: 50×100 cm, Grosimi: 5,6,7,8,9,10,11,12,14,16,18,20 cm
Conductivitate termica: λ = 0,032 W/mK

Baumit XPS TOP P SF

Baumit XPS TOP P SF
Polistiren extrudat rugos XPS TOP P SF pentru soclu.
Placi striate de polistiren extrudat cu muchii cu falt (SF), pentru termoizolarea zonei de soclu.
Format: 126,5 x 61,5 cm, Grosimi: 3,4,5,6,8,10,12,14,16,18 cm
Conductivitate termica λ = 0,035 W/mK.

Baumit UniPrimer

Baumit PremiumPrimer – Grund premium
Grund de culoare alba, cu putere mare de acoperire, utilizat pentru amorsarea suprafeţelor inaintea aplicăriitencuielilor decorative Baumit NanoporTop, Baumit StyleTop, Baumit SilikonTop, Baumit SilikatTop, Baumit GranoporTop, Baumit CreativTop si Baumit MosaikTop. Parte componenta a sistemului termoizolant Baumit Star si Baumit open.

Baumit DuoTex

Baumit StarTex – Plasa din fibra de sticla Premium
Plasa din fibra de sticla rezistenta la mediu alcalin. Parte componenta a sistemelor termoizolante Baumit. Verificata in sistem conform ETA 004, cu rezistenta la rupere 2000 KN/5 cm. Dimensiune ochiuri – cca. 4×4 mm,latime – 100 cm.

Baumit DuoTex

Baumit NanoporTop
Tencuiala decorativa cu efect de autocuratare
Tencuiala decorativa in strat subtire, cu proprietati speciale impotriva murdariei si efect de autocuratare. Structura periata (K), pentru fatade. Prin utilizarea noii tehnologii de fotocataliza se obtine cu ajutorul luminii o protectie naturala si indelungata impotriva murdariei. Foarte permeabila la vapori, fara substante chimice daunatoare sanatatii si mediului (100% fara biocizi).

Baumit DuoTex

Baumit SilikonTop
Tencuiala decorativa siliconica
Tencuiala decorativa in strat subtire, pe baza de rasini siliconice, pentru fatade. Rezistentt la factorii climatici, foarte puternic hidrofobata, permeabilitate la vapori ridicata, (lavabila – se curata cu apa), capacitate redusa de murdarire in timp, rezistenta la solicitari mecanice, usor de aplicat (manual sau mecanizat). Se utilizeaza ca strat de finisaj pentru sistemele termoizolante, tencuieli minerale, beton, etc.

Baumit NanoporColor

Baumit NanoporColor
Vopsea cu efect de autocuratare
Vopsea minerala pe baza de silicati pentru fatade, cu proprietati speciale impotriva murdariei si efect de autocuratare. Prin utilizarea noii tehnologii de fotocataliza se obtine cu ajutorul luminii o protectie naturala si indelungata impotriva murdariei. Foarte permeabila la vapori, fara substante chimice daunatoare sanatatii si mediului (100% fara biocizi).

Cu Sistemul Baumit Star veti minimiza lucrarile de mentenanta ale fatadei. Datorita flexibilitatii, adezivul StarContact ca si strat de armare este dificila aparitia fisurilor datorate factorilor climatici chiar si dupa multi ani. Utilizand produsul Baumit SilikonTop rezistenta la UV creste, iar gradul de murdarie scade, permitand fatadei sa arate ca noua un timp indelungat.