TERMOART-LUX

Suntem compania cu o experienta de peste 10 ani in domeniul prestarii serviciilor de termoizolare si finisare a constructiilor, pe teritoriul Republicii Moldova.

In prezent va putem oferi servicii complexe ca: termoizolarea fatadei, executarea fatadei ventilate, finisari din lemn, finisari din piatra, sisteme de scurgere, etc.

Pentru respectarea valorilor primordiale ale companiei, operam cu materiale de calitate inalta, care corespund standartelor europene, ce ofera durabilitate si siguranta casei dumneavoastra.

Pe parcursul activitatii noastre am realizat peste 700 de proiecte fiind alesi de companii si proiecte ca – Coliseum Palace, Zorile, Grand Hall, Skytower, Le Bridge Duty Free, DufremoL, Rompetrol, Braus com, Panoramic, Eurostil Construct, Tekwill, Camelon Cons, Astercon & Dansicons (Dendrarium Park Residence), Osho, Oscar, Butoias, ATA Construction, Marsharcon, Glorinal, Karelia, CasaKeia, Publicis Moldova, Dulcinella, etc.

Proiectele noastre au participat la concursuri internationale (Fatada anului, LifeChallenge66), unde s-au remarcat cu locuri premiante, citiva ani consecutiv.

Dispunem si de un showroom, unde va punem la dispozitie materiale de finisare de o calitate inalta, a carora suntem distribuitori oficiali pe teritoriul Republicii Moldova (Baumit, Boero).

SERVICIILE NOASTRE

Va putem oferi servicii complexe ca: termoizolarea fatadei, executarea fatadei ventilate, finisari din lemn, finisari din piatra, sisteme de scurgere, etc.

Fatada ventilata Tekwill Moldova

FATADE VENTILATE

Fatadele ventilate presupun o alternativa mai tinara a termoizolarii si finisarii fatadelor, ce deschid noi posibilitati de finisare decorativa, cum ar fi: placi din aluminiu compozit, lemn, piatra naturala, ceramogranit, etc.

Termoizolare fatada in Moldova, de compania Termoart - Lux , casa, fatada, baumit

IZOLAREA FATADELOR

Termoizolarea fatadei este investitia corecta, ce reduce costurile energetice pentru incalzirea si racirea locuintei. Unele statistici arata chiar pina la 70% reducerea pierderilor de caldura, la termoizolarile executate corect tehnologic si standartizate.

Karelia, Chisinau, Moldova, fatada din lemn natural termotrat

FINISARI DIN LEMN

Lemnul este unul din cele mai vechi materiale de constructie, dezvoltarea continua a societatii a facut trecerea la piatra si metal, lemnul luind o treapta mai inferioara.

Fatada din piatra, ceramogranit, teracota, granit, marmura, Chisinau, Moldova

FINISARI DIN PIATRA

Din toate timpurile piatra a fost unul dintre cele mai rezistente si durabile materiale de constructie si finisare. Noi suntem gata sa muncim la realizarea celor mai ingenioase idei in care sunt integrate elemente atit din piatra naturala cit si artificiala