Baumit Sistemul Pro

este sistemul optim pentru termoizolari durabile cu placi de vata minerala si polistiren, fie că vorbim despre locuinte noi sau in reabilitare termica. Folosirea sistemului asigura atingerea unui nivel economic si de protectie optim.

MOTIVE PENTRU A ALEGE SISTEMUL BAUMIT PRO

 • POTRIVIT PENTRU PLACI TERMOIZOLANTE SI VATA MINERALA

 • GAMA NELIMITATA DE CULORI

 • APLICARE USOARA SI RAPIDA

 • FATADA DURABILA

 • EXCELENT RAPORT PRET – PERFORMANTA
Componenta Sistemul Baumit Pro
 1. Adeziv ProContact (lipire)
 2. Vata minerala
 3. Dibluri
 4. Plasa StarTex
 5. Adeziv ProContact (armare)
 6. Grund UniPrimer
 7. Tencuiala GranoporTop
 1. Adeziv ProContact (lipire)
 2. Polistiren ProTherm
 3. Dibluri
 4. Plasa StarTex
 5. Adeziv ProContact (armare)
 6. Grund UniPrimer
 7. Tencuiala GranoporTop
Componenta Sistemul Baumit Pro

COMPONENTELE SISTEMULUI:

Baumit DuoContact

Baumit ProContact
Adeziv mineral pulverulent pe baza de ciment pentru lipirea, spacluirea si inglobarea plasei din fibra de sticla pentru sisteme termoizolante. Aderenta foarte buna la suport, flexibilitate ridicata, lucrabilitate excelenta, permeabil la vapori, rezistenta la soc foarte buna, impermeabil, cu aplicare usoara, manuala si mecanizata.
Produs verificat conform agrementului tehnic national, si, in sistem, in conformitate cu ETAG 004 – Ghidul european de agrementare a sistemelor termoizolante.

Baumit ProTherm

Baumit ProTherm
Placi termoizolante din granule de polistiren expandat, clasificat ca polistiren de fatada, pentru sistemele de termoizolatie Baumit EPS. Abateri reduse de planeitate, fara contractie, ignifugat, rezistent la factorii climatici.
Format: 50×100 cm, Grosimi: 5,8,10,12,14,16,18,20 cm
Conductivitate termica: ? = 0,041 W/mK

Baumit XPS TOP P SF

Baumit XPS TOP P SF
Polistiren extrudat rugos XPS TOP P SF pentru soclu.
Placi striate de polistiren extrudat cu muchii cu falt (SF), pentru termoizolarea zonei de soclu.
Format: 126,5 x 61,5 cm, Grosimi: 3,4,5,6,8,10,12,14,16,18 cm
Conductivitate termica ? = 0,035 W/mK.

Baumit UniPrimer

Baumit UniPrimer
Grund gata preparat pe baza de rasini sintetice. Punte de aderenta si egalizator de absorbtie pentru obtinerea unei coloratii uniforme a straturilor de finisaj si hidrofobizarea suplimentara a suportului.

Baumit DuoTex

Baumit StarTex – Plasa din fibra de sticla Premium
Plasa din fibra de sticla rezistenta la mediu alcalin. Parte componenta a sistemelor termoizolante Baumit. Verificata in sistem conform ETA 004, cu rezistenta la rupere 2000 KN/5 cm. Dimensiune ochiuri – cca. 4×4 mm,latime – 100 cm.

Baumit DuoTex

Baumit GranoporTop
Tencuiala decorativa in strat subtire, gata preparata, in structura striata sau periata, pentru exterior. Tencuiala rezistenta la factorii climatici, absorbtie redusa de apa, permeabila la vapori, (lavabila – se curata cu apa), rezistenta la solicitari mecanice, culori stralucitoare, usor de aplicat (manual sau mecanizat).
Produs verificat conform cu standardul european SR EN 15824 si in sistem in conformitate cu ETAG 004 – Ghidul european de agrementare a sistemelor termoizolante.

Sistemul Baumit Pro poate fi combinat cu tencuieli ca SilikonTop, SilikatTop, in dependenta de unii factori si de materialul termoizolant ales.