FINISARI DIN PIATRA

Din toate timpurile piatra a fost unul dintre cele mai rezistente si durabile materiale de constructie si finisare. In ziua de astazi chiar daca au aparut multe alternative, piatra a ramas pe aceeasi pozitie de cindva, fiind acelasi material rezistent si durabil, doar sistemul de fixare i s-a modificat in pas cu evolutia, pentru a se implimenta in cele mai originale proiecte din zilele noastre.
Noi suntem gata sa muncim la realizarea celor mai ingenioase idei in care sunt integrate elemente atit din piatra naturala cit si artificiala, doar solicitati un apel sau contactati-ne.

FATADA VENTILATA DIN PIATRA

Este o metoda de finisare si termoizolare mai noua, ce vine cu avantaje puternice ca: durabilitatea in timp, eliminarea rapida a umeditatii din suport  si diversitatea mare de materiale pentru finisare.  Inca un mare avantaj al acestui tip de sistem, este o carcasa unica, pentru diverse materiale de finisare, ce deschid noi posibilitati de combinatii unice si originale pe fatada dumneavoastra

EXEMPLE DE SISTEME DE FIXARE

Fatada din piatra, ceramogranit, teracota, granit, marmura, Chisinau, Moldova
Fatada din piatra, ceramogranit, teracota, granit, marmura, Chisinau, Moldova

Daca piatra naturala este tratata cu un impregnant, puteti fi sigur ca faceti o investitie de lunga durata, deoarece piatra va fi protejata si va rezista mult in timp, iar proiectul fatadei dumneavoastra va impresiona prin naturaletea sa.  Odata ce piatra este tratata corespunzator, se obtine o mentenanta redusa, plus la aceasta datorita sistemelor moderne de fixare se pot efectua reparatii locale rapide.

Daca in proiectul fatadei dumneavoastra persista finisari din piatra, noi suntem gata sa va ajutam, doar solicitati un apel sau contactati-ne.

Fatada din piatra, ceramogranit, teracota, granit, marmura, Chisinau, Moldova